De vloerkleur bepalen volgens het interieurontwerp

In zijn ontwikkeling heeft de vloer van het huis waar we meestal op lopen van tijd tot tijd veel veranderingen ondergaan. Tot nu toe weten we alleen dat de vloer van het huis alleen keramiek en graniet of cement is dat zo is geschuurd dat het er glad uitziet als porselein. Maar tegenwoordig, met uiteenlopende eisen, zal het interieurontwerp van de kamer ook bepalend zijn voor het gebruik van het gekozen type vloer. In een ruimte met een industrieel concept bijvoorbeeld, gebruikt de gekozen vloerkleur meestal een cementbasiskleur om het eenvoudig te laten lijken. Daarnaast is er ook een huis met een minimalistisch modern thema, waarbij de gekozen vloerkleur meestal wit is om het er strak en modern uit te laten zien.

 

Hoe krijg je een vloer die past bij het interieurconcept?

Om een ​​betonkleurige vloer te krijgen kunnen we beton ciré gebruiken, het is zeer geschikt voor gebruik op vloeren. Het heeft ook prominente kenmerken, waaronder waterbestendigheid en duurzaamheid. Daarnaast is de kleurkeuze die we nodig hebben in Beton ciré. Natuurlijke kleuren zoals de kleur van cement die nu wordt geraakt of naturel witte kleur met een glanzende afwerking dragen bij aan de indruk van luxe op de vloer. Ook zullen we kosten besparen omdat de afwerking van het gebruik van beton ciré op de vloer vergelijkbaar is met graniet, natuursteen dat vrij duur en zeldzaam is.

 

Het proces van het aanbrengen van beton ciré op de vloer

Nadat we besloten hebben om beton ciré van Betonstunter te gebruiken, kunnen we enkele voorbereidingen treffen om het toe te passen. We moeten er eerst voor zorgen dat de media schoon en stofvrij zijn. Daarna kunnen we beginnen met het mengen van de benodigde ingrediënten. Er is gebruiksklaar beton ciré in de vorm van vloeibaar beton. Voordat we op de media beginnen te gieten, brengen we eerst een bindlaag als basis aan met een kwast. Vervolgens beginnen we de beton ciré te mengen met een speciale cementmixer, en vervolgens in verschillende fasen op de media te gieten en het glad te maken met een schraper. Gebruik na het drogen een betonpolijstmachine zodat het oppervlak van de met beton ciré gecoate vloer glad en glanzend wordt.

 

Bron: https://www.betonstunter.nl/

Aanbevolen artikelen